Menu
Tablet menu

Къде на басейни с прохлада, релакс и добри цени?

Ако искате да усетите приятната атмосфера на басейните и полъха на вятъра, мястото е Симитли. Невероятните басейни, разположени в Симитли, на изключително достъпни цени и приятна обстановка предлагат летни изживявания на гости и жители на града.
 
Басейните на стадион „Септември“ са най- добрата прохлада в летните горещини, голям басейн с  хладна вода и малък за малчуганите, очакващи най- много  лятото, за да отидат на плажа. Басейнът предлага вход от 4 лева, в цената на входа са включени шезлонг и чадър, което прави престоя Ви на басейна още по- приятен.
 
Откритият кръгъл бар предлага напитки и храна за всички желаещи. Детски кът с книжки за рисуване и забавни игри отвлича вниманието на децата и спомага за приятната почивка на родителите.
 
Минералните басейни също съчетават  прохладата на лятото, съчетани с прекрасната природа на градския парк в Симитли. Малък и голям басейн за всеки вкус, топла минерална вода, открити барове, храни и напитки очакват почиващите в най- горещите дни на лятото. Там входната такса е 5 лева за възрастни, 3-за деца, шезлонг и чадър предлагат на цена от 4 лева общо.  Дестинацията е Симитли, заповядайте!
Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре

Търсене

Login or Register