Menu
Tablet menu

Шофьори скочиха срещу липса на маркировка

Шофьори, пътуващи през Попови ливади, се разгневиха от липса на маркировка по този пътен участък. Тя  не е опреснена и трудно се забелязва, особено в тъмните часове на денонощието.
С настъпването на есента и зимата, започна и сезонът на мъглите и дъждовете. Видимостта по този пътен участък често е недостатъчна заради паднала мъгла, а прекъснатата и липсваща на места маркировка, която да ориентира водачите, е сигурна предпоставка за възникване на инциденти, са част от сигналите на пътуващите през Гоце Делчев – Попови ливади – Катунци.
 
Именно заради осигуряване на безопасността на пътуващите по този републикански път от община Гоце Делчев са изпратени писма до институциите, отговарящи за стопанисването и обезопасяването на този пътен участък, който е част от републиканската пътна мрежа. 
 
В писмата, които са изпратени от общинската администрация в Гоце Делчев до Областно пътно управление, се настоява за вземането на незабавни мерки, с които да се обезопаси този пътен участък като се опресни маркировката, за да се гарантира нормалното преминаване през него на водачите на МПС. 
 
Апелираме за бърза и адекватна реакция и своевременно решаване на този проблем, за да не се допуснат пътно-транспортни произшествия, съобщават още от общинска администрация в Гоце Делчев.
Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре
  • 1
  • 2
Шампионът на Симитли на крачка от почетната стълбица в Гърция

Шампионът на Симитли на крачка…

Понеделник, 19 Февруари 2018

Кмет прескочи тъмната стая на конгреса на БФС

Кмет прескочи тъмната стая на…

Петък, 16 Февруари 2018

Търсене

Login or Register