Menu
Tablet menu

Шофьори скочиха срещу липса на маркировка

Шофьори, пътуващи през Попови ливади, се разгневиха от липса на маркировка по този пътен участък. Тя  не е опреснена и трудно се забелязва, особено в тъмните часове на денонощието.
С настъпването на есента и зимата, започна и сезонът на мъглите и дъждовете. Видимостта по този пътен участък често е недостатъчна заради паднала мъгла, а прекъснатата и липсваща на места маркировка, която да ориентира водачите, е сигурна предпоставка за възникване на инциденти, са част от сигналите на пътуващите през Гоце Делчев – Попови ливади – Катунци.
 
Именно заради осигуряване на безопасността на пътуващите по този републикански път от община Гоце Делчев са изпратени писма до институциите, отговарящи за стопанисването и обезопасяването на този пътен участък, който е част от републиканската пътна мрежа. 
 
В писмата, които са изпратени от общинската администрация в Гоце Делчев до Областно пътно управление, се настоява за вземането на незабавни мерки, с които да се обезопаси този пътен участък като се опресни маркировката, за да се гарантира нормалното преминаване през него на водачите на МПС. 
 
Апелираме за бърза и адекватна реакция и своевременно решаване на този проблем, за да не се допуснат пътно-транспортни произшествия, съобщават още от общинска администрация в Гоце Делчев.
Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре
  • 1
  • 2
  • 3
Нека да е лято!

Нека да е лято!

Четвъртък, 21 Юни 2018

За магията и майсторлъка да правиш ножове…

За магията и майсторлъка да…

Понеделник, 18 Юни 2018

Търсене

Login or Register